Molt important revisar el compliment del programa electoral de la legislatura que acaba…

De les 55 accions que figuraven al programa electoral de l'equip de govern de l'Ajuntamenmt de Sant Quirze Safaja d'aquesta legislatura 2019-2023, segons hem pogut revisar, NO HAN EXECUTAT EL 75% DE LES ACCIONS, és a dir, no s'han assolit ni el 25%.

Si bé és veritat que en aquesta legislatura hem patit les conseqüències de la pandèmica COVID, també és cert que mai havien estat tan sobrefinançats els ajuntaments, doncs s'ha pogut optar a moltes possibilitats d'ingressos per fer actuacions i per ajudar a la població i a les activitats econòmiques.

Per exemple, s'ha pogut accedir al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya, al Pla General d'Inversions (PGI) de la Diputació de Barcelona, als Fons Next Generation de la Unió Europea i a diverses possibilitats d'ajuts de l'Estat Espanyol, entre d'altres.

Per tant, és molt important valorar la capacitat d'execució dels equips que ja han estat governant per decidir en qui es confia el vot municipal.

A més, caldria revisar el programa de la legislatuta anterior per poder sospesar el mateix, doncs algunes de les actuacions que figuraven al programa de 2019, ja hi eren al 2015 i tornen a ser ara al seu programa electoral de 2023... el paper ho aguanta tot 😉

Sabem que els tràmits administratius poden tenir molta complexitat, coneixem les dificultats recurrents dels procediments generals, però bé, precisament per això, cal ser coherent amb el que un equip es compromet a fer en el seu programa electoral, doncs han de ser actuacions factibles i assolibles.

Hem penjat el programa sencer en imatges al nostre instagram:  https://www.instagram.com/p/CstOESoIPi9/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button