Eleccions 2019

que_volem

MOBILITAT: Connexió entre les urbanitzacions, nucli del poble, equipaments, comerços i restaurants, facilitant el trànsit dels vianants i l'ús de la bicicleta.

MILLORA DEL TRANSPORT PÚBLIC: En freqüència i rutes, per a la connexió de Sant Quirze Safaja amb els pobles del Moianès i amb altres àrees urbanes properes.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA: Detecció de les necessitats dels col·lectius i treball de forma participada, integrant a tots els ciutadans, per a la presa de decisions i per a l’execució d’accions. Comissions de treball de tots els temes.

SEGURETAT: Anàlisi de solucions de seguretat efectives i dutes a terme en altres municipis. Presa de decisions conjuntes i execució de les accions pertinents per a la protecció de les llars.

ENSENYAMENT: Proactivitat per assolir l’escola definitiva, mitjançant el treball conjunt amb el Departament d’Ensenyament. Integració de la Llar d’Infants dins l’escola, incrementant l’eficiència i qualitat dels serveis.

BENESTAR SOCIAL: Vetllar per la correcta funcionalitat de tots els serveis en matèria de benestar social oferts pel Consell Comarcal. Acompanyament continuat a les persones amb necessitats.

COHESIÓ CIVICA: Creació d’un espai cívic accessible i obert al poble, comissions per al foment de la participació dels ciutadans, eines i estratègies per a la connexió entre les persones i les activitats econòmiques, millora de les zones verdes per incrementar l’atractiu i ús, i adaptació d’espais per al gaudi i l’esport.

SUPORT A LES ACTIVITATS ECONÒMIQUES: Consideració de les activitats econòmiques del poble, suport als negocis locals i cerca d’eines per al seu creixement. Suport a les activitats del medi rural, per a la seva gestió sostenible, ambiental i econòmica. Foment del cooperativisme de consum i treball.

 

 

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button