Qui Som

 

dedicació i solucions

Som un grup de persones, dones i homes (veïns de Sant Quirze Safaja), amb iniciativa i capacitat de treball.

Compartim una mateixa inquietud: millorar el nostre poble, dotar-lo de serveis i apropar-lo als ciutadans.

El nostre grup no té un perfil polític. Som persones professionals amb formacions acadèmiques en diferents àmbits (enginyers en gestió territorial, urbanisme i medi ambient, enginyers en noves tecnologies, experts en administració i logística, professionals de l’economia d’empresa i dinamització d'activitats econòmiques, acadèmics en ètica i política, etc.).

Portem diversos anys a l’ajuntament com a regidors, i coneixem el funcionament de l'administració pública i les eines que posa a disposició dels municipis. Aquest fet influencia positivament en les nostres capacitats de gestionar el poble (obtenció d'instruments i eines per a un millor funcionament, cerca d'ajuts econòmics, adhesió a projectes europeus, col·laboració amb entitats, etc.), per així assolir la millora dels serveis i infraestructures dels diferents àmbits que ens afecten (atenció a la ciutadania, mobilitat sostenible, benestar social, sanitat, educació, urbanisme, medi ambient, etc.).

Volem escoltar i recollir les propostes de tothom, crear debat i crítica, amb l'objectiu de decidir i construir, entre tots, el poble que ens mereixem. És per aquest motiu que creiem plenament en els processos de participació ciutadana per a la comunicació de les accions necessàries per al poble i per a la presa de decisions, considerant les necessitats, idees i opinions de tots.

Nosaltres creiem que, en l'àmbit de la política municipal, quasi tot el que es pot aconseguir depèn, en gran mesura, de la voluntat dels alcaldes i regidors que governen els ajuntaments, així com del temps que hi dediquin al poble.

Precisament, pel fet de ser un poble petit, per atendre les necessitats dels ciutadans del poble, és fonamental dotar-lo de serveis, equipaments accessibles i infraestructures, fet que, alhora, pot atorgar al nostre municipi l'atractiu necessari per a aquells que escullin Sant Quirze Safaja com a possibilitat per viure-hi.

 

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button