La nostra proposta per als EQUIPAMENTS

Amb els edificis que tenim, ja fem, no cal gastar més calers en fer edificis nous, podem anar molt més ràpid aprofitant els edificis que ja tenim.

Volem retornar l'escola allà on hi era al principi dels temps, que era a l'actual edifici de l'ajuntament.

L'ajuntament doncs, el volem traslladar a la casa del poble, així aprofitem el nucli meravellós del nostre poble. A més, allà voldríem encabir també un espai coworking, per a tota aquella gent de Sant Quirze Safaja, que treballa a casa i que preferiria anar a un espai amb wifi, impresora, sala de reunions, ... compartit amb d'altres professionals del poble.

Els mòduls de l'escola els voldríem aprofitar com a seu per a entitats del poble i també, donat que hi ha molta gent que produeix aliments i begudes a casa seva, voldríem crear un espai obrador, legalitzat i adequat, per a que es pugui produir i comercialitzar amb plenes garanties.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button