Darrer Ple de l’Estiu

Aquest ple ha estat senzillet i ràpid, donat que només ens hem trobat amb tres temes:

El primer ha estat l'adjudicació de part de les obres de la casa del poble per a la que, com tots els fets que es refereixen a aquest tema, ens hem abstingut en el nostre vot, ja que per nosaltres, la despesa total que ascendeix a més de 600.000 €, no és acceptable per a un poble de les dimensions de Sant Quirze Safaja i tampoc pel motiu que es persegueix, que és aconseguir un punt de trobada d'accés al públic i per a ús públic. Si bé és cert que el nostre grup ISQS fa molts anys que està darrera d'aconseguir un espai públic per a l'ús de la ciutadania, en la nostra proposta de govern es tractava de l'adequació fàcil i ràpidament assolible d'espais existents, però en cap cas d'una inversió de la magnitud que ara tractem. A banda, el projecte de la casa del poble va ser aprovat la legislatura passada, més de 4 anys per aconseguir un espai cívic... per a alguns/nes, l'oportunitat d'emprar-lo com a punt jove per exemple per als nostres fills, ja ha caducat, doncs els anys passen i els nostres fills i filles creixen i l'oportonitat de connexió entre nens i joves ja no hi és ...

Respecte el punt de declaració institucional de lluita contra el frau, es tracta d'una acció necessària de tot ajuntament que vulgui optar a subvencions que tinguin el seu origen en la UE, com ara els fons Next Generation. Per a nosaltres, donat que no estem en l'equip de govern i tampoc se'ns convoca a les Juntes de Govern, tractant-se d'un tema tan delicat i tenint en compte que no intervenim ni operem en cap àmbit de l'ajuntament, hem preferit abstenir-nos en el vot.

Per últim, vam votar l'adhesió de l'ajuntament a la Federació Espanyola de Municipis i Provincies, que és necessària per poder optar als ajuts que convoca o tramita l'Estat Espanyol, com ara els que es derivaran a l'espai verd on s'ubicarà el pum-track, per tant, vam votar a favor.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button