Ajuts municipals per a autònoms i empreses

Ja han estat molts els ajuntaments de Catalunya que han obert una línia d'ajuts per a autònoms i per a empreses. En aquest sentit, des d'Independents per SQS, vàrem celebrar que l'ajuntament del nostre poble també es plantegés obrir-ne una. Ens van presentar la proposta a la comissió d'estudi que vàrem celebrar la setmana passada i, donat que des d'Independents per SQS  ja havíem analitzat ajuts d'altres municipis i també havíem rebut de primera mà tota la informació que s'ha generat al respecte des del Consell Comarcal del Moianès, vàrem poder fer aportacions.

Una d'elles, que creiem crucial, és la d'obrir els ajuts a totes aquelles activitats i autònoms que hagin vist reduïts els seus ingressos substancialment, però que no necessàriament hagin hagut de cessar completament les seves activitats. Tots varen estar d'acord, per tant esperem que al ple de demà, hagin recollit aquesta proposta i d'altres que vàrem estar comentant conjuntament.

Com sabeu, des de Independents per SQS, defensem el bé comú, el bon ús dels diners públics, els interessos del poble i les necessitats dels ciutadans.

Font de la imatge: AMAGI6_Tendencias-en-el-trabajo-e1556636566876

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button