Ajuts per a lloguer i hipoteques en el marc del COVID19

Una de les nostres atribucions dins la Conselleria de Territori, Urbanisme i Canvi Climàtic del Consell Comarcal del Moianès de la que en som els responsables polítics, és la gestió i promoció d'habitatges dins la comarca, així com donar suport a la ciutadania per assegurar-ne el seu benestar en aquest àmbit.
En aquest sentit, l'Oficina Local d'Habitatge (OLH) del Consell Comarcal del Moianès està treballant intensament donada la problemàtica afegida per causa de la crisi actual. És per això que L'OLH va publicant Informació d'ajudes a lloguer i hipoteques a la Web del Consell Comarcal del Moianès (la trobareu a l'enllaç http://www.ccmoianes.cat/actualitat/habitatge/ ) i està donant suport dia a dia a les persones que els contacten per trobar-se amb dificultats per pagar el lloguer o la hipoteca.
Al respecte, s'han aprovat noves mesures i ajuts des del govern de l'estat per a aquelles persones que els seus ingressos s'han vist afectats per la crisi actual provocada pel COVID19.
A banda, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya també està convocant els ajuts a lloguer ordinaris que obre anualment.
Per a les persones que requereixin els ajuts, recomanem que contactin amb l'OFICINA LOCAL D’HABITATGE (OLH) del Consell Comarcal del Moianès, per a que des d'aquesta oficina puguin analitzar cada cas i puguin orientar sobre les mesures i subvencions que les persones interessades podrien sol.licitar.
Aquí us passem les dades de contacte de l'OLH:
Telèfon: 93.830.14.18
Adreça de correu electrònic: [email protected]
coleccion-colorida-viviendas-estilo-dibujo-animado_23-2147927470

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button