Informació rellevant del Consell Comarcal del Moianès sobre el COVID-19 per a la ciutadania, les empreses i les activitats

El Consell Comarcal del Moianès està treballant intensament per donar suport als municipis i per mantenir els diversos serveis que facilita en la comarca per al conjunt de la ciutadania, en el context d'excepció per causa de la pandèmia de COVID-19.

Davant l'allau d'informació que tots estem rebent per diferents vies, especialment per whatsapp, el Consell Comarcal del Moianès ha publicat, a la seva web, un apartat específic amb aspectes rellevants per a la situació actual, estructurant i actualitzant la informació d'interès, tant per als ciutadans, per a les empreses, com per a les activitats. L'enllaç el teniu aquí:  http://www.ccmoianes.cat/el-consell/coronavirus/

Així, podreu trobar l'actualització de les activitats restringides, les mesures econòmiques aprovades per al suport a empreses i autònoms, indicacions per a comerços i restaurants que vulguin portar menjar a domicili, recomanacions en neteja i desinfecció per indústries agroalimentàries, afectacions al transport públic dins la comarca, informació actualitzada del centre de salut, recomanacions del Departament de Salut, actualització del pla PROCICAT d'emergències associades a malalties transmissibles emergents, indicacions en polítiques de treball del Servei d'Ocupació de Catalunya, etc.

Esperem que us sigui d'utilitat.

Cuideu-vos molt.

 

9abdd72a-d548-4a22-8fd9-b569966a3a93

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button