Un llarg i difícil camí

Independents per Sant Quirze Safaja-Progrés Municipal, va assumir la gestió municipal el dia 17 de juny de 2003. El mes de setembre de 2004, es va posar en funcionament la Llar d’Infants i, el mes de setembre de 2005, es va posar en funcionament l’Escola.

En poc més de dos anys es va endegar un nou projecte escolar que posava fi a una sequera de deu anys. Varem començar amb 5 alumnes a la Llar. Avui, entre Llar i Escola arribem aproximadament als 50 alumnes. La llavor plantada el 2004 ha donat els seus fruits, gràcies a la qualitat dels docents, a la confiança dels pares i mares, a l’ajuda del Departament d’Educació i al suport de l’ajuntament. Des de l’ajuntament, es va gestionar amb el Departament d’Educació la construcció de la nova escola al Parc de l’Aigua i el 8 de maig de 2007 el Departament va acceptar el terreny que se li oferia de 4.015 metres quadrats.

Per anar de pressa, el conveni amb el Departament inclouria, per part de l’ajuntament, la cessió del terreny i el finançament temporal del projecte arquitectònic i, per part de la Generalitat, la inclusió en els pressupostos pel 2008 d’una partida pressupostaria per a la construcció de la nova escola. La previsió era la d’inaugurar l’escola durant el present curs 2009/2010.

Així doncs, l’objectiu hagués quedat complert.

No hay comentarios

Agregar comentario

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button