Ocasió Perduda

Amb el canvi de govern municipal, tot ha canviat, i no se sap quant es podrà posar en funcionament una instal·lació definitiva, ni el lloc on serà aquesta instal·lació. Passats 27 mesos de mandat municipal, estem en pitjor situació que el maig de 2007 quan el Departament d’Educació va acceptar el terreny del Parc de l’Aigua i després ho va ratificar el Departament de Governació, Direcció General d’Administració Local. Mentre tant també han canviat les  Circumstàncies econòmiques del país. El que era possible en el 2007, avui ha esdevingut impossible perquè, a conseqüència de la crisis:

a) la manca de diners públics repercuteix i repercutirà negativament tant en les inversions per nous immobles com en la concessió de subvencions.

b) hi han dificultats importants perquè els ajuntament obtinguin finançament bancari.

c) es preveu una substancial reducció dels ingressos municipals.

d) l’aturada del mercat immobiliari desaconsella la venda de patrimoni municipal per la baixada dels preus, la mancança de compradors, les dificultats per accedir al crèdit hipotecari i la incertesa del mercat laboral amb un atur creixent.

No es pot fer responsable, com pretén l’alcalde Sr. Banús, a Independents per SQS-PM de no haver executat l’acord de cessió. No es van tenir més que 15 dies fins les eleccions.

L’únic responsable de l’actual situació és el nou equip de govern que s’ha ficat en una dubtosa aventura de la que resulten greus perjudicis pel poble.

No hay comentarios

Agregar comentario

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button