No es pot enganyar

En la seva campanya electoral, Independents per SQS-PM no va fer grans promeses. Simplement ens varem posar a treballar al servei del poble i entre d’altres realitzacions, que aquí no venen al cas, va posar en marxa una llar d’infants i una escola.

En la campanya electoral del 2007 l’actual equip de govern va assegurar que tenia una

alternativa viable per ubicar la nova escola. La realitat ha demostrat que no era així, i cal recordar-ho. S’han perdut més de dos anys per una obcecació que fa bona la frase castellana “sostenella i no enmendalla”.

Per més que diguin, no hi ha cap previsió realista de la data en la que entrarà en funcionament el nou edifici escolar i tot fa preveure que els alumnes seguiran varis anys en els mòduls provisionals, ja insuficients actualment. La ocasió del maig del 2007 s’ha perdut i el servei escolar s’està degradant.

Independents per SQS-PM, i moltes persones del poble sensibles al tema d’educació, han demanat infructuosament a l’alcalde que, per prudència, no es comencin les obres de la construcció previstes per un Centre Cívic, que s’utilitzarà “de uvas a peras” en paraules d’un regidor de l’equip de govern.

Si es vol tenir la nova escola en un futur pròxim, s’ha de tornar a la situació del maig de 2007 i executar allò que ja estava endegat.

Independents per SQS-PM ajudarà amb totes les seves forces. Estem a Sant Quirze per ajudar al poble a tirar endavant qualsevol projecte que vagi en benefici de la comunitat en general i per fer sentir la veu del poble.

No hay comentarios

Agregar comentario

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button