Alternativa Parc de l’Aigua

més informació al Full informatiu octubre 2009

plànol general opció nº 4

Plànol general 4ª opció

Senyalada com nº 4 en el plànol general.

Aquesta opció, ara també inclou terrenys privats amb vivendes construïdes. Es tracta, evidentment, d’un error degut a la recerca, més enllà del Camí del Vilardell, de la superfície del terreny original que es va perdre per la construcció del pantà.

En el terreny de 4.015 metres quadrats cedit a Educació sí que es pot construir immediatament l’escola fent-la compatible amb el Centre Cívic, la futura Llar d’Infants i la zona de jocs infantils. Al compartir-se l’Escola i el Centre Cívic es potencien recíprocament ambdues instal•lacions, tal com Educació va acceptar el maig del 2007. Si no s’ha fet ja, és per la resistència del nou equip de govern a fer-ho qüestionant la “perillositat” del lloc malgrat que la riuada de 1.994 no ho va inundar, com tampoc va inundar l’estació potabilitzadora d’aigua situada en una cota inferior. Recreixent el terreny només uns 50 centímetres, com recomana l’ACA, el terreny del Parc de l’Aigua encara és menys inundable.

No hay comentarios

Agregar comentario

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button