L’Ajuntament continua la gestió municipal d’Independents

En aquest darrer any, el nou equip de govern ha finalitzat els projectes iniciats per l’anterior consistori. Així doncs, s’ha arranjat una part molt malmesa del camí de les Torras amb la subvenció de 6.000 euros demanada i obtinguda del Consell Comarcal del Vallès Oriental per l’ex alcaldessa Assumpta Camps.
De la mateixa manera, la gestió de l’anterior govern municipal va aconseguir una subvenció de 42.000 euros per a la construcció de la primera fase de la Pista Poliesportiva de Solà del Boix que fa un any està en funcionament.
Ara, s’acaba d’inaugurar, per segona vegada, el nou Centre Mèdic de Sant Quirze finançat amb 63.000 € de subvenció concedida per la
Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya vista la insuficiència i lamentable estat del centre mèdic existent. Una subvenció
que també va demanar i aconseguir Assumpta Camps. Mai abans s’havia demanat cap subvenció per a la construcció ni equipament d’un centre mèdic al nostre municipi.
També s’ha pogut contractar un agutzil gracies a la subvenció sol•licitada per l’anterior equip de govern, concedida el mes de març del 2007 dins d’un Pla d’ocupació.

No hay comentarios

Agregar comentario

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button