No hi ha mal que per bé no vingui

Aprofito la finestra de "Participació ciutadana" que ens brinda el grup ISQS-CP en la seva web per  comentar el Ple ordinari d'ahir 25-09-2020.

 

Com diu el refrany:  “No hi ha mal que per bé no vingui”, gracies al COVID19 s’ha aconseguit celebrar Plens de forma telemàtica.

Ahir es va poder constatar que un bon nombre de vilatans es van connectar, la qual cosa és positiva, perquè sempre és bo estar informat.

Celebro que per fi l’Ajuntament hagi donat a la Diputació la  confecció de nòmines del personal perquè a partir d’ara s’obtindrà el suport i assessorament per aquest tema i un estalvi econòmic que es pagava a una gestoria per la confecció de les nòmines.

També va ser una bona noticia saber que Ajuntament i Generalitat estan estudiant les al·legacions presentades pel tema ZEPQA.

Aquí s’ha de felicitar a la cap de llista dels ISQS-CP  Sonsoles Letang per la seva  clara i detallada resposta a un veí del municipi explicant perquè es vota Sí al ZEPQA en zones urbanes (que és on hi ha el conflicte), i  es vota No al ZEPQA en zones no urbanitzables o sòl rústic.

Assumpta Camps

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button