Toca el relleu

Després de 16 anys al capdavant de la llista dels ISQS i al servei del poble, toca el relleu.

Resumir 16 anys en poques  línies es fa difícil, per això, faré només dos paràgraf: agraïments i una petita mostra d’algunes de les feines fetes.

Començo doncs donant les gràcies a totes les persones  que s’han posat durant aquests anys a les nostres llistes del partit ISQS per treballar pel poble.  Tant les que han estat regidors dins l’Ajuntament, i han treballat amb responsabilitat i honestedat de cara al poble, com les que han treballat igualment des de fora. A totes elles moltes gràcies per la tasca realitzada.

Segueixo amb l'agraïment a tots els membres dels ISQS que amb el treball conjunt que s'ha fet durant aquests anys, s'ha pogut deixar al poble:  Llar d’Infants,  Escola,  Projecte clavegueram Parc de l’Aigua,  Connexió de tots els dipòsits d’aigua de boca,  Bústies concentrades,  Eix peatonal,  Entrades des de la C-59 al poble i urbanització Badó,   Camins de Torruella i Les Torras, Allunyament línia MAT,  Concessió aigua de boca en cas de sequera i més de 5.000 m3 d'aigua terciària per extinció d’incendis i diversos serveis del poble, Pista poliesportiva davant El Roure,  Modificació puntual Les Clotes per legalitzar aquesta urbanització, etc. 

S’acaba una etapa i en comença una de nova.

Dono el relleu al nou equip dels ISQS que faran una molt bona feina, amb la màxima responsabilitat, rigor i professionalitat, i que defensaran com sempre han fet els ISQS el bé comú.

Sant Quirze Safaja a 14 de juny del 2019

Assumpta Camps

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button