10 milions d’euros per a l’atorgament de crèdits a curt termini per als Consells Comarcals

La Diputació de Barcelona ha consignat en el seu pressupost 10.000.000 d’euros destinats a l’atorgament de crèdits, sense interès, a curt termini per als Consells Comarcals per cobrir necessitats transitòries de tresoreria.

Les sol·licituds per aquest any 2017 es poden realitzar fins al 5 de maig mitjançant instància a qualsevol oficina del Registre General de la Diputació.

Aquest Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals el va posar en marxa la Diputació de Barcelona l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests organismes i poder garantir així les seves competències.

Font i més inforamcio:   enllaç al BOPB.   www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button