9,4 milions d’euros al finançament de les llars d’infants municipals

La Diputació destina 9,4 milions d'euros al finançament de les llars d'infants municipals

La Diputació de Barcelona ha aprovat destinar 9,4 milions d’euros a les llars d’infants municipals, amb la finalitat de contribuir a finançar les despeses dels ajuntaments i les entitats municipals descentralitzades.

Aquesta línia d’ajuts correspon al curs 2015/16 i està concedida a 235 municipis de la demarcació i a les EMD de Valldoreix i Sant Miquel de Balenyà.

En aquesta sentit, la Diputació promou el sosteniment de les llars d’infants de titularitat pública, la garantia de la cobertura dels costos de funcionament d’aquests centres i el finançament de les places.

El suport a les llars d’infants municipals s’emmarca dins el Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019, impulsat per la pròpia Diputació amb l’objectiu de desplegar l'exercici de les seves competències en matèria de cooperació i assistència local amb una vocació municipalista, orientada a prestar un suport integral als governs locals, però també centrada en les persones i en l'aposta per la diversificació econòmica del territori.

 

Font: http://www.diba.cat/es/web/sala-de-premsa/-/la-diputacio-destina-9-4-milions-d-euros-al-financament-de-les-llars-d-infants-municipals

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button