Atractius turístics

Els atractius turístics d’Osona, el Bages, el Moianès i l’Anoia, en la guia “Paisatges Barcelona”

El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns, i el director General de Turisme, Octavi Bono, van presentar ahir la guia “Paisatges Barcelona”, que fa un recorregut pels principals atractius turístics de les comarques integrades en aquesta marca: Osona, Bages, Moianès i Anoia.

Es tracta d’una publicació editada conjuntament per la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya per «donar a conèixer internacionalment aquesta marca turística», tal com va dir el diputat Miquel Forns. «És una destinació tranquil·la, propera, on el turisme rural té una gran fortalesa».

Font i més informació: http://www.diba.cat/es/web/sala-de-premsa/-/els-atractius-turistics-d-osona-bages-moianes-i-l-anoia-en-la-guia-paisatges-barcelona-

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button