Mor un operari a Sant Quirze en precipitar-se per un terraplè

L'accident laboral va tenir lloc aquest dilluns  3/10/2016 al migdia; la víctima era un veí de Barcelona de 46 anys d'edat

Un treballador que estava modificant el cablejat d'un fanal públic ha mort aquest dilluns al migdia en relliscar i caure per un terraplè, a Sant Quirze Safaja (Moianès), segons han informat fonts de l'Ajuntament i dels Mossos d'Esquadra.

La víctima és un veí de Barcelona de 46 anys de nacionalitat espanyola.

L'accident laboral ha tingut lloc poc abans de 2/4 de de 2 del migdia al carrer Rector Vallver, on s´estaven efectuant tasques de manteniment de l'enllumenat públic.

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets, han constatat que un treballador que estava canviant un fanal del sistema d'enllumenat havia relliscat. L'home, han indicat fonts municipals, estava a la vorera modificant el cablejat del fanal, quan, per causes que es desconeixen, ha relliscat i ha caigut per un terraplè.

Ràpidament tots els serveis d´emergència s'han desplaçat per atendre'l, sense poder fer res per salvar-li la vida.

A  l'accident s'hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos de la comissaria de Caldes de Montbui, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Servei d´emergències Mèdiques (SEM), a més a més d´una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del Departament d'Empresa i Coneixement, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

http://www.regio7.cat/fet-divers/2016/10/03/mor-treballador-sant-quirze-safaja/381927.html

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button