Ja tenim en marxa el Club Tenis Taula Moianès

S'ha constituït  fa pocs mesos, el Club Tenis Taula Moianès.

És dels primers  clubs  de caràcter comarcal creat a Catalunya.

L'han  fundat  un grup d'entusiastes jugadors de Moià, amb  la intenció de poder promoure aquesta activitat per tota la comarca, i amb la idea de poder-se reunir de forma regular en diferents poblacions per  jugar, aprendre i passar una bona estona.

El grup de veterans de Moià pensa participar en els campionats intercomarcals.

De moment hi ha grups a  Moià  i  Santa María d'Oló,  i s’està intentant concretar dies i  horaris per a que  la gent interessada es pugui reunir en els diferents municipis de la comarca. De moment ja hi ha hagut  diverses trobades a Castellcir,  i s’està intentant marcar dies fixes per Castellcir, Maià, Castellterçol i Sant Quirze Safaja.

Quan es concretin calendaris i activitats, anirem informant.  De moment ja anunciem que a Sant Quirze,  durant els mesos de juliol i  agost, a partir del 8 de juliol, tots els divendres de 19 a 21 hores,  estarem al Centre Cívic del Parc de l’Aigua.

L’activitat està oberta a tots els veïns (majors de 14 anys, i menors acompanyats) que vulguin passar una bona estona o bé que vulguin aprendre a jugar.

Si es forma un grup i de gent interessada, hi ha la possibilitat de poder aconseguir  un instructor per a que ens ensenyi a jugar correctament.

El proper dissabte dia 9 de juliol, de 17 a 20:30 hores, hi haurà una activitat conjunta del Club Tenis Taula Moianès, Club Tenis Taula Sant Feliu i  Club Tenis Taula Taradell al  Centre Cívic del Parc de l'Aigua. Si teniu curiositat, veniu a veure-ho. Us hi esperem!

El proper 30 de juliol de 10 a 14 hores, dins de les activitats esportives de la Festa Major, també hi haurà tot el parament posat, per a qui vulgui venir.

A veure qui s’anima?

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button