5 de juny dia Mundial del Medi Ambient

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebrar aquest  diumenge, 5 de juny, diversos municipis adherits a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han elaborat diverses activitats destinades a la sensibilització de la ciutadania.

Totes les activitats estan orientades cap a un públic familiar i general. Es podran trobar activitats de lleure per als més petits, com ara inflables, espectacles al carrer i jocs infantils, fins a tallers de cuina solar o el "Pedalem amb energia", on es generarà energia a través d'una bicicleta estàtica, la qual serà aprofitada per fer granissat o crispetes . També es realitzaran xerrades i es donarà suport i assessorament als punts d'informació energètica.

L'objectiu del Dia del Medi Ambient consisteix en conscienciar i engrescar  a les persones perquè es converteixin en agents actius pel desenvolupament sostenible dels municipis els quals habiten, promoure el paper fonamental de les comunitats cap al canvi d'actitud envers els temes ambientals i avançar cap a un desenvolupament més just i sostenible tot fomentant la cooperació entre ciutadans i pobles.

Entre els municipis que han programat activitats incloses en la Setmana de l'Energia, hi ha  Manlleu, Terrassa, Sant Celoni, Santa Coloma de Cervelló, Dosrius, Mollet del Vallès,  Parets  del Vallès ,Pallejà o Lliçà d'Amunt, entre d'altres

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/activitats-educatives-per-celebrar-el-dia-mundial-del-medi-ambient

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button