Tenis taula a Moià

S'esta parlant amb l'ajuntament de ampliar l'ús de la pista poliesportiva del parc de l'aigua, actualment força infrautilitzada, a veure si surten propostes interessants.

Personalment, vaig plantejar el meu interès en trobar joves i adults interessats en el tenis taula, a veure si es possible formar un grup de gent suficient per organitzar una activitat regular, i que justifiqui afrontar la inversió dels equipaments (taules). Com tantes altres coses, son propostes a moure entre el veïnat, i encara que fa mesos que li donem voltes, encara no hem pogut "fer public".

En aquest període de temps, s'ha mogut a Moià una iniciativa similar, i ja s'ha constituït un club, que ha començat la seva activitat la setmana passada.

Mentre en parlem si podem reunir gent per participar-hi, ja sigui aquí o allà, de moment el proper dissabte dia 12, de 17:30 a 19:30, al pavelló de Moia, esta prevista activitat del club (entrenament). Si teniu interès o curiositat per el tema, no deixeu de passar.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button