Resum del perquè del meu vot d’abstenció

PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI I URGENT DEL DIA 16 DE MARÇ DE 2016

L’únic tema a tractar en el Ple era el de l’adjudicació a SOREA de les obres del POU DEL FAIG.

Donades les actuals circumstàncies el pou ha d’entrar en funcionament el més aviat possible per alleujar els efectes de la sequera.

L’equip de govern no necessita els vots dels ISQS per tirar el projecte endavant, per això he volgut fer constar amb la meva abstenció la protesta per raons de forma i de fons que vull  explicar.

Des de l’any 2008, fins ara, els equips de govern de CIU sempre han tingut l’objectiu molt desenfocat i  han actuat negligentment amb la problemàtica de l’aigua.

És inversemblant que el pou no estigui en funcionament després de més de 7 anys de la seva perforació.

Avui hem heretat un greu problema i ara es busca urgent i desesperadament una solució modificant, amb preses, un projecte que era delirant.

No es pot  deixar el poble sense aigua, per tant ara,  correm-hi tots i fem el màxim que es pugui fer, però  s’ha de seguir reivindicant:

  • la concessió d’aigua del pou del Golf i del manantial del Moli de Llobateres.
  • rehabilitar el projecte d’ISQS (que des del 2007 dorm en un armari de l’ajuntament) consistent en estendre una canonada de 1.700 metres per connectar, en cas d’emergència, el Pou del Golf amb el dipòsit de Pinars, el que ha estat acceptat per l’Agencia Catalana de l´Aigua.
  • Sol·licitar subvencions per aquests temes

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button