Millores de seguretat viària a la carretera C-1413b a Centelles

Des d'avui i durant  dos dies, es procedirà a la implantació dels nous elements reductors de velocitat a l'entrada de Centelles per la carretera C-1413b de Sant Feliu de Codines. Amb aquesta actuació es pretén millorar les condicions de seguretat del tram de la carretera reduint la velocitat de circulació dels vehicles així com reduir el risc d'atropellament als passos de vianants. Durant les obres, es regularà el trànsit amb pas alternatiu.

Foto: Diputació de Barcelona

Les obres, realitzades per la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 14.419 €, consisteixen en la col·locació de bandes transversals per advertir als conductors de la presència d'una cruïlla, la construcció de dues esquenes d'ase a la cruïlla del PK 17,100 per protegir els passos de vianants dels PK 17,250 i PK 17, 500, així com adaptar la senyalització tant vertical com horitzontal a la implantació dels nous elements reductors de velocitat.

Aquest és un tram de travessera d'accés al nucli urbà de Centelles, de doble sentit de circulació, amb edificacions únicament al marge est i diversos passos de vianants, i amb una calçada de 6,8 m constant al llarg del tram. En aquest punt, el passat 2 de maig es va produir un accident mortal on s'hi van veure implicats un turisme i una bicicleta.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button