Prioritats en educació

Rafael Homet exposa les prioritats en educació als regidors del Bages i el Moianès

 El diputat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, va mantenir  a Manresa una reunió amb regidors del seu àmbit de les comarques del Bages i el Moianès per exposar-los les prioritats d'aquest mandat, centrades en la presència al territori, el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d'Educació i el treball per reduir l'abandonament escolar prematur.

Foto: Ajuntament de Manresa

Homet va manifestar la voluntat d'aproximar-se al territori i mantenir un diàleg permanent amb els ajuntaments, apostar per la flexibilitat a l'hora de donar resposta a les necessitats dels municipis i, arran dels bons resultats obtinguts, reforçar les estratègies d'orientació.

El diputat va aprofitar la trobada per lliurar als regidors documentació sobre el suport global de la corporació a totes dues comarques durant l'any 2015.

 

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button