Permisos per fer foc

20150313_foc.jpg_1394227981

Avui inici (fins al 14/03) període de comunicació x encendre foc a en terrenys forestals i franja de 500 m. al voltant

Permisos per fer cremes controlades

Les  sol·licituds de les autoritzacions en zona forestal i la franja de 500 metres que l’envolta en el període comprès entre el 15 de març  i el 15 d’octubre, cal presentar-les a les oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Durant el període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc les zones citades no necessiten d'una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament.

La normativa preveu, només per a l’eliminació de restes vegetals i restes de poda procedents de treballs agrícoles (brancatge d’olivera i ametllers, vinya i restes vegetals procedents dels horts... ), la possibilitat de presentar les sol·licituds als ajuntaments. D’aquesta manera, els pagesos només han de fer un únic tràmit al seu ajuntament i s’estalvien desplaçaments.

Font i més  informació: http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20150313_Prohibicio-de-fer-foc-al-bosc

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button