Dia Internacional dels Arxius

Accés a través d'Internet a 136 arxius municipals i una exposició virtual de la XAM

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius (avui, 9 de juny), la Diputació de Barcelona presenta dues línies de treball en relació al Programa de Manteniment de laXarxa d'Arxius Municipals (XAM) que duu a terme l'equip d'arxivers itinerants.

Per una banda, els serveis i recursos dels 136 arxius municipals del Programa de Manteniment: ja es poden consultar a la xarxa: http://xam.diba.cat/wiki/municipis-del-programa-de-manteniment, així com els instruments de descripció que faciliten l'accés als documents (els quadres de classificació i inventaris dels fons municipals i privats): http://xam.diba.cat/wiki/instruments-de-descripcio.

També s'ofereix l'accés a una nova exposició virtual:Factures amb estil, http://www.diba.cat/web/factures-amb-estil/el-tema, formada per 164 documents de 54 arxius municipals.

Aquest és el resultat del treball constant de cooperació, proximitat i en xarxa que desenvolupa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments de la Xarxa d'Arxius Municipals, formada actualment per 218 arxius municipals de la demarcació de Barcelona.

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button