Parc infantil inspirat en la cultura gegantera

Presentació del primer parc infantil inspirat en la cultura gegantera

L'empresa Happyludic va commemorar divendres el desè aniversari amb un acte al Prat Verd de Malla, on van presentar al president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i a alcaldes i representants municipals de la demarcació una de les seves últimes creacions, el primer parc infantil inspirat en la cultura gegantera.

Foto: Òscar Giralt / Diputació de Barcelona

Aquesta nova línia de parcs s'ha iniciat amb el projecte de les figures dels gegants de Roda de Ter, municipi on l'empresa es va fundar l'any 2005.
L'objectiu, tal i com va explicar un dels cofundadors de Happyludic, Jordi Crous, és crear una línia de parcs amb els gegants de cada municipi o bé buscar elements de la cultura popular característics de cada població.
Happyludic està especialitzada en el disseny, la fabricació, la instal·lació i el manteniment de mobiliari urbà, parcs infantils, senyalització i paviments de cautxú.
L'any 2013 va signar contractes de manteniment de parcs infantils amb més de 40 municipis de tot l'Estat i va fer més de 350 actuacions de posada a punt de parcs per adequar-los a les normatives europees vigents.
En els últims anys, Happyludic ha promogut la creació de parcs temàtics inspirats en contes infantils populars amb la col·laboració de les il·lustradores Pilarín Bayés i Roser Capdevila. Els parcs de municipis de la demarcació de Barcelona compten amb el suport de la Diputació, a través d'una línia de crèdit específic amb els ajuntaments.
Aquests espais han estat plantejats en sèries limitades de 50, cada una centrada en un conte. Fins ara s'han ofert parcs d'en Patufet, de la Caputxeta Vermella i dels Tres Porquets, basats en dibuixos de Pilarín Bayés i en els de la Girafa Ona, fruit de la col·laboració de Roser Capdevila.
Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/presentacio-del-primer-parc-infantil-inspirat-en-la-cultura-gegantera

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button