El Ton ens ha deixat

El Ton ens ha deixat.

Persona estimada per tot el poble, home tranquil, serè, amb la casa sempre oberta a tothom.

La casa del Ton era el “Punt de trobada” per a tots aquells que volien passar una bona estona fent una xerradeta i parlar de bolets, de llavors, de qualsevol cosa,  tot prenent  una copeta  de moscatell, mentre ell anava triant monjetes o pelant patates o fent alguna que altre cosa.

Quan el Ton va començar a necessitar alguna atenció, la Pepita es cuidava de portar-li el menjar, la Mercé  de portar-lo a passejar  i  a dinar a casa seva tots els diumenges.  El Ton ha viscut sol, però no ho ha estat mai de sol doncs sempre ha tingut el poble al seu costat.

Ha estat el campaner, l’estanquer, el guarda claus de tots els veins, el tofonaire del poble, el veí incondicional per a qualsevol cosa. El trobarem a faltar.   17/02/2015

 

Ton sopant

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button