La disbauxa del Carnestoltes al portal infantil Gènius

La disbauxa del Carnestoltes al portal infantil Gènius, de la Xarxa de Biblioteques

Foto: Gènius / Diputació de Barcelona

S'acosta el Carnestoltes, i per això, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha preparat un apartat especial dedicat a aquesta festa al portal infantilGènius. S'hi pot trobar informació sobre les diferents celebracions de Carnestoltes que tenen lloc arreu de Catalunya i del món

També hi ha un pregó, cançons, refranys, receptes de cuina i instruccions per fer manualitats així com idees per disfressar-se i unes màscares del Gènius, la Valentina, el Bit i el PlayMe que es poden pintar i retallar.

A més, es pot consultar una guia de lectura relacionada amb el Carnestoltes, les activitats que es poden fer aquests dies a les biblioteques, o el testament que posa punt i final a la festa.

Aquest any la celebració del Carnaval comença el 12 de febrer amb el Dijous Gras i s'acaba el dimecres 18 de febrer amb l'enterrament de la sardina. La majoria de desfilades de Carnestoltes es realitzaran aquest pròxim cap de setmana, dies 14 i 15 de febrer.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button