estades d’educació ambiental a la Xarxa de Parcs Naturals

Oberta la convocatòria a escoles per a estades d'educació ambiental a la Xarxa de Parcs Naturals

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria adreçada a centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari, públics i concertats, per fer estades aquest any 2015 en els equipaments pedagògics de la Xarxa de Parcs Naturals., d'acord amb les bases publicades al BOPB de 13 de gener.

Pep Herrero (Taller de Cultura) / Diputació de Barcelona

La convocatòria està adreçada a centres escolars, tant públics com concertats, de municipis de la província de Barcelona que vulguin fer estades ambientals als equipaments pedagògics existents als espais naturals que gestiona la Diputació de Barcelona, durant l'any 2015.

La convocatòria té com a objectiu que el major nombre d'escolars es beneficiïn dels programes d'educació  ambiental, a través d'ajuts econòmics que redueixin el cost d'estada per dia i assistent. L'estada pot tenir una durada de dos a quatre dies, inclosa la pernoctació. El destinatari de la subvenció pot ser la mateixa escola i l'associació de mares i pares del centre escolar.

Per aquesta convocatòria s'estableixen dos períodes de sol·licitud de la subvenció. El primer termini finalitza el 28 de febrer, i el segon termini de presentació és de l'1 d'octubre al 30 de novembre de 2015. Els models de sol·licitud es poden trobar a la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals  i les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de la Diputació de Barcelona, així com pels altres mitjans previstos per la llei.

Els equipaments on es poden fer aquestes estades són l'Escola de Natura de la Traüna i l'Escola de Natura de Vallcàrquera, al Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera; l'Escola de Natura Can Grau i l'Escola de Natura de Cal Ganxo, propietat de l'Ajuntament de Castelldefels, al Parc del Garraf; l'Escola de Natura del Corredor, al Parc del Montnegre i el Corredor i l'Escola de Natura les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1810/71573?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button