Exigència de responsabilitat

Els regidors de  ISQS-PM  exigeixen a  l'Alcalde, a dos regidors i una exregidora que paguin a l'Ajuntament els danys causats.

S’ha de recordar que el ple de 10-07-07 va establir ”indemnitzacions” de 18 € per hora treballada pels regidors de l’equip per les quals no es va cotitzar a la Seguretat Social ni, al menys durant tot l’any 2008, es varen fer retencions per IRPF.

L’alcalde va voler defensar aquest sistema dient que “…la dedicació comportaria una situació (de) incompatibilitat.”  Després, s’ha conegut que l’alcalde es va jubilar  amb efectes des de 1 d’agost de 2007 i que aquesta situació és incompatible amb rebre una retribució municipal per dedicació.

També s’ha de recordar que, amb efectes des d’abril de 2008, la Generalitat va establir una subvenció mensual per atendre les despeses dels càrrec electes, amb la condició de que estiguessin donats d’alta a la Seguretat Social.

La sentència ferma del Jutjat Contenciós-Administratiu num. 13 de Barcelona ha considerat que les quantitats rebudes eren “retribucions” obligades a cotitzar i ha confirmat l’acta de liquidació de la Inspecció de Treball per un import de més de 40.000 €.

En el ple del 19 de setembre 2014 els regidors de ISQS-PM van presentar una MOCIÓ per exigir responsabilitats econòmiques a l’alcalde i als tres regidors inclosos en la sentència pels perjudicis causats a la corporació municipal per tot aquest afer. Aquesta moció va ser rebutjada per cinc vots en contra (els del regidors de CIU)  i dos vots a favor (els dels regidors de ISQS-PM).

Contra l’acord del ple, es va presentar el dia 17 d’octubre 2014 un recurs de Reposició.

Per més informació, incorporem a la web, en la seva integritat, el recurs de reposició on es desenvolupen amb detall els arguments de la moció. Recurs Reposicio

Els ISQS-PM demanem TRANSPARÈNCIA I RESPONSABILITAT a l’Ajuntament.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button