Modernisme

Via directa al Modernisme, a la Colònia Güell

Els dies 10, 11 i 12 d'octubre torna, per 14è any consecutiu, la Festa del Modernisme a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, una recreació històrica d'escenes de la vida quotidiana d'aquest indret on destaca la Cripta Güell, Patrimoni de la Humanitat.

Foto: Turisme / Diputació de Barcelona

En un context festiu, enmig d'actuacions teatrals i musicals, exposicions i altres propostes, els visitants retrocediran 100 anys en el temps i, gràcies a la carpa que Turisme de la Diputació de Barcelona i el Palau Güell hi tindran instal·lada, podran descobrir que Barcelona és molt més, també en oferta modernista.

Foto: Turisme / Diputació de Barcelona

Turisme de la Diputació de Barcelona també col·labora en l'organització, juntament amb l'escola de dibuix a l'aire lliure Drawing on Location, del 1r Concurs Sketcher, una acció promocional inspirada en les trobades d'Instagramers que vol tenir incidència en les xarxes socials i que convoca, dissabte 11, els aficionats d'aquesta comunitat global d'artistes a inspirar-se en el Modernisme.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1747/66141?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

 

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button