La Diputació de Barcelona destina 12,5 MEUR per finançar les llars d’infants de titularitat municipal

La Diputació de Barcelona ha aprovat  un nou programa de suport al finançament de les llars d'infants municipals per al curs 2013-2014, dotat amb 12,5 MEUR.

Aquest és una continuació del programa de finançament de les places escolars de les escoles bressol per al curs 2012-2013, que es va aprovar al mes de juliol amb una dotació de 12 MEUR i que, alhora, complementava el finançament de la línia "Atenció a l'escolarització 0-3 anys" del Programa d'urgència social.

L'objectiu d'aquest programa, que s'emmarca dins el pla "Xarxa de Governs Locals 2012-2015", és garantir les necessitats educatives dels ens locals de la demarcació de Barcelona i així donar continuïtat a la tasca de cooperació que presta aquesta corporació en matèria educativa.

Els destinataris són tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona que siguin titulars de llars d'infants municipals, que hagin estat creades mitjançant conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i inscrites al Registre de Centres corresponent. A partir del 13 d'octubre i fins al 10 de novembre podran sol·licitar els ajuts que es destinaran a finançar despeses del curs escolar 2013-2014.

Per mitjà d'aquest programa es pretén donar resposta de forma eficaç i ràpida  a les necessitats derivades del context de crisi econòmica i de la situació d'insuficiència financera en què es veuen immersos els governs locals de l'àmbit territorial de la Diputació de Barcelona, especialment els municipis.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1747/66139?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button