Matgalls-Montserrat

Gran èxit de participació a la 35a Matagalls-Montserrat Gran Premi Diputació de Barcelona

Aquest passat cap de setmana, ha tingut lloc la 35a travessa Matagalls –Montserrat Gran Premi Diputació de Barcelona, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels diferents municipis implicats en el recorregut.

La caminada, que s'ha celebrat amb inici a Coll Formic (al peu del Matagalls, massís del Montseny) i final a Montserrat, és una activitat de resistència individual i no competitiva per muntanya, que té per objecte que pugui realitzar-se en menys de 24 hores.

Enguany ha estat un rotund èxit de participació.

Foto: web Matagalls-Montserrat

Des de les 16h de dissabte, i amb una freqüència de 30 persones per minut, 3.500 participants van caminar durant 85,5km fins a Montserrat.

Tot i que el recorregut posa a prova la resistència tant física com psíquica dels participants, els permet gaudir també dels fantàstics paisatges que ofereix la muntanya de Montserrat.

Un any més la Diputació de Barcelona ha estat al costat d'aquesta marxa que uneix esport, natura, solidaritat i bon ambient en un dels paratges més bells  de Catalunya.

Es tracta d'una bona mostra de la tradició de l'excursionisme a Catalunya, disciplina molt arrelada al territori.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1736/65744?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button