Detall de subvencions

Altres subvencions concedides per la Diputació de Barcelona al nostre ajuntament entre els mesos de maig, juny i juliol del 2014 dins el Pla "XARXA DE GOVERNS LOCALS 2012-2015" :

 

Aprovació i adjudicació de l'expedient de contractació del servei per a la direcció de les obres del "Projecte passeig del Tenes en el terme municipal de Sant Quirze Safaja", per un import de 8.048,92 

 

Aprovació de l'actuació  "Programa de Manteniment d'Equipaments Educatius" i aprovació i adjudicació del contracte que se'n deriva per un import de 4.961 €

 

Aprovació del desenvolupament de la "Línia específica de suport al petit municipi" per Suport a les inversions financeres sostenibles: 19.533,27 € i  Suport a la solvència financera i a la garatia dels serveis públics locals: 8.371,40 €.   Aprovació de l'actuació pel  "Pla d'autoprotecció Pista poliesportiva",  i aprovació i adjudicació del contracte que se'n deriva per un import de 3.000 

 

Aprovar les actuacions com a recursos materials del programa Consum, classificats com de Realització de serveis i activitats Bústia del consumidor. Visita de les unitats mòbils d'informació al consumidor.

 

Autorització a l'Ajuntament per les obres de pavimentació d'accés existent, a la carretera BV-1341, al terme municipal de Sant Quirze Safaja.

 

Aprovar la cessió en propietat per a l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja, de 4 Bancs d'espai urbà, per un import total de 621,92 €.Aprovació de l'actuació de  "Simulacres PAM" amb un cost estimat de 331,78 €.

 

Aprovació de l'actuació de  "Control sanitari de l'aigua de consum humà".

 

Ampliar l'assistència jurídica per a l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja que presta la Diputació, aprovant la subscripció a una base de dades jurídica en línia via intermet, per facilitar el seu accés restringit pel web corporatiu. L'accés permetrà la concurrència de deu usuaris.

 

Aprovació de l'actuació per a l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja "Simulacres PAM" amb un cost estimat de 331,78 €, 

 

Autorització a l'Ajuntament per obres d'instal·lació de conducció amb encreuament i d'instal·lació de conducció en paral·lelisme, a la carretera BV-1341, al terme municipal.

 

Aprovació de l'actuació de  "Pla d'autoprotecció Pista poliesportiva"  i aprovació i adjudicació del contracte que se'n deriva per un import de 3.000 €.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button