‘Viu el parc’

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac inicia la campanya ‘Viu el parc'

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac inicia les activitats de la campanya "Viu el parc", que enguany arriba a la 23a edició. Aquest diumenge se celebra la seva festa amb la Matinal al parc, a la Casa Nova de l'Obac, amb un programa d'activitats que inclou jocs d'enginy, taller de construcció de cabanes i de dibuix de xapes, així com actuacions musicals i un cau de contes.

Diputació de Barcelona

La campanya "Viu el parc", promoguda per la Diputació de Barcelona, s'estructura en dues vessants; per una part, els actes centrals que inclouen, a més de la Matinal al parc, la Nit d'estels i la Fira d'Artesans i Productors del Parc Natural, i per l'altra, elPrograma escolar adreçat a alumnes de cinquè de primària de les escoles dels municipis del parc.

Altres activitats a realitzar aquesta setmana són les incloses a Talamanca Viu el parc, dissabte 3 de maig, amb una Fira artesanal i una exposició de selles de muntar d'època, entre les quals destaca una sella del segle XVIII cedida pel Museu d'Història de Catalunya, i la recreació d'un campament dels Miquelets de la Guerra de Successió.

El programa d'activitats "Viu el parc", que s'allargarà fins al mes de juliol, inclou també la Nit d'estels, el dissabte 31 de maig, a l'àrea d'esplai de les Arenes de Castellar del Vallès, amb xerrada i observació de constel·lacions.

El Parc Natural del Sant Llorenç del Munt i l'Obac ofereix també el programa Parc a taula, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia i la viticultura, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels parcs. Així, els restaurants de les poblacions vinculades al Parc proposen la degustació de diferents plats, elaborats específicament amb productes naturals, cuinats per mans expertes. També participen al programa cellers i productors artesanals del territori.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1660/62651?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button