Mosquit tigre

Torna l'exposició sobre el mosquit tigre

Amb l'arribada del bon temps, torna l'exposició itinerant "El mosquit tigre: un veí que ens incomoda", promoguda per la Diputació de Barcelona per sensibilitzar la ciutadania sobre les mesures preventives per combatre aquest insecte de manera efectiva. La itinerància del 2014 s'inicia avui als municipis de l'Ametlla del Vallès i Sant Esteve Sesrovires.

Foto: Michael Pettigrew iStock Thinkstock

L'objectiu d'aquesta exposició, adreçada a grups escolars i a la població en general, és que el públic prengui consciència que les actuacions preventives són essencials per reduir la presència d'aquest insecte al nostre entorn, i que en conegui les característiques morfològiques bàsiques, l'origen i la biologia.

La mostra consta de nou enrotllables plegables, manejables i resistents, i s'acompanya d'una guia que amplia i complementa la informació de l'exposició.

La Diputació de Barcelona, des que es va identificar per primera vegada el mosquit tigre en un municipi barceloní, l'any 2004, s'ha implicat en el seguiment del problema, apostant per la formació del personal tècnic municipal i per donar suport econòmic i tècnic als municipis per a la publicació de material i la realització d'activitats de caràcter preventiu.

Aquesta exposició s'ha posat a disposició dels municipis des del 2011.
L'Ametlla del Vallès:  Del 5 al 19 de maig, a l'IES Eugeni Xammar (Cami de Bigues, 40-42)

Sant Esteve Sesrovires: Del 5 al 20 de maig, al Casal Social de Vallserrat (c/ Santiago Rusinyol, s/n)

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1662/62725?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button