Corredor de la C-17

Els alcaldes de Granollers i Vic expliquen el projecte del Corredor de la C-17 al president de la Diputació de Barcelona

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, s'han reunit aquest migdia amb el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, per explicar-li el projecte de desenvolupament econòmic del Corredor de la C-17.

Mayoral i Vila d'Abadal han demanat el suport institucional, tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona en la iniciativa de la Xarxa de la C-17 com a projecte territorial estratègic per coordinar els objectius i interessos comuns dels actors públics i privats que conflueixen en aquest espai. L'objectiu principal és que el corredor d'aquest eix viari esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta que permeti potenciar l'ocupació en el seu àmbit.

La Xarxa C-17 es va constituir a Granollers el novembre de l'any passat i en formen part els municipis de: Canovelles, Granollers, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Manlleu, Mollet del Vallès, Montmeló, Olot, Parets del Vallès, Puigcerdà, Ripoll, Torelló i Vic.

La Xarxa ja ha obtingut suport de la Diputació de Barcelona dins del programa d'estratègies de desenvolupament local, per a la realització d'un estudi dels perfils de l'activitat econòmica i de les infraestructures de l'eix de la C-17, i per a la celebració de dues jornades tècniques el novembre de 2013 a Granollers i el mes de març passat a Vic.

En la trobada d'avui, s'ha sol·licitat suport econòmic per a l'actuació "Dinamització de la xarxa publicoprivada de l'eix productiu de la C-17", que contempla l'edició i difusió de l'estudi realitzat sobre l'estructura productiva, la creació d'un espai web, l'establiment de contactes i definició dels continguts d'un portal immobiliari, la realització d'una jornada tècnica (la tercera) el mes de novembre a Puigcerdà, i el suport al desenvolupament d'iniciatives als quatre grups de treball (grup d'Infraestructures, grup de Política Industrial, grup de Formació Professional i grup de Promoció Turística).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1665/62799?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button