El còmic de la Mancomunitat,

"L'inici del demà"   és el còmic que ha editat la Diputació de Barcelona i que aquest diumenge  amb els diaris d'àmbit nacional s'ha donat  gratuïtament.

 ‘L'inici del demà. Història de la Mancomunitat de Catalunya 1914-1925' és un còmic rigorós i ple de curiositats que, en el marc de la commemoració del Centenari de la Mancomunitat, donarà a conèixer un període cabdal del nostre país de la mà dels seus protagonistes.

A partir del dimecres 21 de maig, tothom qui ho vulgui podrà recollir el còmic a la Llibreria de la Diputació de Barcelona o bé a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació barcelonina, fins a exhaurir-ne les existències.

Font i més informació: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1659/62587?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button