Construint un país – Mancomunitat

Una vintena de televisions locals van estrenar aquest dissabte a les 22h la sèrie documental ‘Somiar un país, construir un somni’ sobre el llegat de la Mancomunitat als municipis catalans coincidint amb el centenari del naixement de la institució.

Un projecte de 10 capítols que aquests canals emetran els dissabtes i diumenges a les 22h durant els propers cinc caps de setmana i que es clourà amb un debat sobre l’empremta de la institució a l’àrea de cobertura de cada televisió.

‘Somiar un país, construir un somni’ repassa les polítiques de la Mancomunitat en àmbits com les infraestructures, l’educació, la sanitat o la cultura, incidint en els serveis i els equipaments que va posar en marxa en àmbit local i que, cent anys després, encara perduren.

Si us vareu perdre el primer capítol,  el podeu veure  ‘Somiar un país, construir un somni’ 

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button