Subvenció de la Diputació a l’estada d’escolars en equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals

La Diputació de Barcelona subvenciona l'estada d'escolars en equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals

La Diputació de Barcelona dóna suport perquè centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari públics i concertats de la província de Barcelona utilitzin els equipaments pedagògics existents a la Xarxa de Parcs Naturals aquest any 2014. Les bases de la convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 24 de febrer.

Foto: Diputació de Barcelona

Tenint en compte l'anualitat del curs escolars, la convocatòria es reparteix en dos períodes de sol·licitud. Així, per a la primera tanda, el termini acaba el 30 d'abril, i per a la segona l'1 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és facilitar que el major nombre d'escolars puguin beneficiar-se dels programes d'educació ambiental, amb estades entre dos i cinc dies de durada, inclosa la pernoctació, a realitzar en aquests equipaments, gràcies a ajuts econòmics que redueixin el cost d'estada per dia i assistent.

Els equipaments inclosos en aquesta convocatòria són l'Escola de Natura la Traüna i l'Escola de Natura de Vallcàrquera, al Parc Natural del Montseny; l'Escola de Natura Can Grau i l'Escola de Natura de Cal Ganxo, aquesta amb un conveni per a la realització d'activitats pedagògiques, al Parc del Garraf;  l'Escola de Natura del Corredor, també amb conveni especial per a la realització d'activitats pedagògiques, situada al Parc del Montnegre i el Corredor; i l'Escola de Natura les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu, que s'hi afegeix per primer cop aquest any.

Font:  http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1619/60026

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button