Ho hem aconseguit

Com ja sabeu, fa quatre mesos diversos partits polítics vam començar a treballar un recurs al Tribunal Constitucional contra la Llei de Racionalitat i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL). PSOE, PSC, IU, CiU, ERC, IC-V, CC, Nueva Canarias, Chunta Aragonesista, UPyD i Compromís vam començar la via del recurs a partir dels mateixos ajuntaments.

Una via fins ara mai aconseguida des de la restauració de la democràcia.  Una via que ara ja és una realitat.

Més de 850 ajuntament de Catalunya hem presentat la documentació per formalitzar el recurs.

Un conjunt de població que representa més de 7 milions de catalans i catalanes. 

Barcelona encapçalarà un recurs d’ajuntaments de tota Espanya contra la LRSAL.

És la força del municipalisme català.

Quan les forces polítiques catalanes treballem des de la unitat fem possibles grans projectes.

El passat dimarts, l’ACM, la FMC i representants de les principals forces polítiques catalanes van lliurar-li la documentació a l’alcalde de Barcelona, recollida pel Consell de Governs Locals, i així poder iniciar el procés formal.

Dissabte es va escenificar aquest èxit al Congrés dels diputats.

Us podem anunciar que en aquests moments estem en la xifra de 1.974 ajuntaments de tota Espanya que representen 13'7 milions d'habitants.

Ho hem aconseguit!  Als alcaldes i alcaldesses que heu aconseguit que el recurs s’aprovés als vostres plens. Als portaveus dels grups municipals  que heu arribat a acords als vostres respectius plens municipals. A tots els regidors i regidores, per aquest èxit i per la feina constant i generosa que féu dia a dia per aconseguir que el nostre projecte municipalista continuï igual de viu i ple d’energia.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button