Coneixeu els beneficis de la fruita?

Els nens petits de Corbera de Llobregat coneixen els beneficis de la fruita

Demà l'alumnat de P5 de l'escola "El Corb" de Corbera de Llobregat participarà en els tallers sobre alimentació saludable centrats en el consum de fruita. Es tracta d'una de les activitats educatives sobre temes de promoció de la salut que, com cada any, el Servei de Salut Pública ofereix als municipis petits de la província de Barcelona.

Són tallers educatius gratuïts sobre diferents temes de promoció de la salut a fi que els ajuntaments tinguin una eina de suport per al desenvolupament de programes de salut al seu territori.

En aquest cas concret, l'objectiu de l'activitat és que els nens i les nenes descobreixen les fruites, que coneguin els productes de temporada i que aprenguin quines són les propietats nutricionals que hi aporten.

La finalitat és fomentar una alimentació sana entre els escolars, tot treballant les característiques pròpies de cada fruita a través dels sentits (el color, l'olor, la textura i el sabor).

La infància és una etapa de la vida en la qual les demandes energètiques i nutricionals del cos són intenses, tant pel creixement corporal com per l'activitat física que es realitza.

L'hàbit de consumir productes frescos des de petits, amb la incorporació de la fruita com a element quotidià de la dieta, consolidarà un estil de vida saludable que fonamentarà un estat nutricional adequat i un bon nivell de salut.

 Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1628/60502?controlPanelCategory=portlet_NotasPrensa_WAR_NotaPrensaportlet

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button