Ple extraordinari 25-2-2014

Independents per Sant Quirze Safaja-Progrés Municipal va presentar en data 12-02-2014 un escrit a l'ajuntament informant a l'alcalde de l'acord assolit per PSC, CIU,  ERC i IC-V de presentar, amb el suport dels ajuntaments, un recurs davant del Tribunal Constitucional impugnant la Llei 27/2013 de 27 de desembre de Racionalització i Sosteniment de l'Administració Local (LRSAL).

Aquesta llei disminueix notablement l'autonomia municipal reduint les competències dels municipis i allunyant l'administració municipal de l'abast del ciutadà.

És una graó més de l'estratègia recentralitzadora de l'administració pública que perjudica als ajuntaments i a les autonomies en favor del govern de l'estat. Per això el Partit Popular no s'ha sumat a la iniciativa d'impugnació de la llei.

Per donar aquest suport, és necessari acordar-ho en un ple municipal.

Cal felicitar-se que, en un moment tant revoltat com aquest, els partits amb més tradició democràtica s'hagin posat d'acord per impugnar la llei.

A la fi d'adoptar l'acord necessari, l'alcalde ha convocat pel proper dimarts 25 de febrer de 2014 a les 20 hores un ple-extraordinari.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button