Per on passa el futur?

La Diputació de Barcelona patrocina el documental "Per on passa el futur"

Avui, dilluns 10 de febrer, la directora Isona Passola presenta al Parlament Europeu, a Brussel·les, el documental 'Per on passa el futur' ('Mediterranean Corridor'), acompanyada de Joan Amorós, productor executiu i assessor de continguts d'aquest film, que ha estat patrocinat per la Diputació de Barcelona.

El documental, dirigit per Isona Passola i Joan Dolç, mostra la polèmica sobre el Corredor Mediterrani, com s'ha arribat a aquesta situació, què hi ha en joc, quin és l'escenari i les perspectives a mitjà i llarg termini, i quin món de relacions econòmiques i personals deixem als nostres fills.

Les opinions contrastades i les dades objectives són la base d'aquest documental, de 56 minuts de durada, que és una producció de Massa d'Or Produccions, en coproducció amb Televisió de Catalunya i Gran Angular.

'Per on passa el futur' mostra com les regions d'intercanvi econòmic juguen un paper clau en una Europa que viu un moment de recomposicions territorials, econòmiques i socials. Aquest és un concepte modern que pren com a base l'àmbit de l'activitat econòmica i comercial, que se superposa als tradicionals criteris geogràfics, socials o polítics.

El documental reflecteix que la principal megaregió del sud d'Europa és la conformada per un ampli espai que inclou, les regions de Roine-Alps, Provença-Alps-Costa Blava, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, Catalunya, bona part d'Aragó, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Múrcia i una part de l'Andalusia Oriental. La consolidació del corredor que creua aquests territoris i els connecta amb les grans zones de flux de mercaderies de la resta del món és fonamental per al futur d'aquesta megaregió i del conjunt dels països implicats —en tots els sentits, no només l'econòmic, sinó també el cultural i el de relacions humanes.

Font: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1606/59313

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button