63 persones a 29 ajuntaments

63 persones s’incorporen a treballar a 29 ajuntaments de la comarca durant un període de 6 mesos a través de la contractació per part del Consell Comarcal de 58 plans d’ocupació i 5 treballadors en la modalitat de col·laboració social.

El Consell Comarcal s’ha acollit als programes impulsats pel Servei d’Ocupació de Catalunya programa mixt Treball i Formació, programa Treball i Formació per a persones que cobren la renda mínima d’inserció i programa de col·laboració social en administracions públiques, que ha permès que 63 persones puguin treballar durant sis mesos a 29 ajuntaments del Vallès Oriental a la vegada que reben una formació.

En total es destinaran un total de 551.243,82 € euros a les polítiques de foment de l’Ocupació impulsades des del Consell Comarcal, gràcies a l’aportació del SOC i amb el co-finançament dels ajuntaments i el propi Consell Comarcal.

A través del programa mixt Treball i Formació treballen, des del 30 de desembre, 39 persones en els ajuntaments de Llinars del Vallès (4), Montmeló (3), La Roca del Vallès (3), Santa Maria de Palautordera (3), Sant Feliu de Codines (3), l’Ametlla del Vallès (3), Lliçà de Vall (2), Bigues i Riells (2), Santa Eulàlia de Ronçana (2), Sant Antoni de Vilamajor (2), Martorelles (2), Sant Fost de Campsentelles (2), Aiguafreda (1), Sant Pere de Vilamajor (1), Cànoves i Samalús (1), Vilanova del Vallès (1), Vallgorguina (1), Castellterçol (1), Castellcir (1), Sant Esteve de Palautordera (1). Les feines que desenvoluparan seran treballs de caràcter públic i interès social. Aquest programa preveu la contractació durant sis mesos de persones aturades, de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació, i els imparteix una formació vinculada al certificat de professionalitat.

A través del programa Treball i Formació de persones perceptores de RMI s’han contractat 19 persones, que des de finals de desembre treballen als ajuntaments de Canovelles, Sant Celoni, Aiguafreda, Sant Feliu de Codines, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Montmeló, Bigues i Riells, Cardedeu, La Roca del Vallès, L’Ametlla del Vallès, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Cànoves i Samalús, Figaró-Montmany, Montornès del Vallès, la Llagosta i Lliçà d’Amunt. Es tracta d’un programa destinat a la contractació de persones aturades perceptors de la renda mínima d’inserció, que també rebran formació ocupacional de caràcter transversal.

A través del programa de col·laboració social en administracions públiques treballen des del 23 de desembre cinc persones als ajuntaments de Sant Feliu de Codines (2), Figaró-Montmany (2) i Tagamanent (1). Es tracta d’un programa destinat a majors de 45 anys perceptores de subsidi d’atur que veuran completada la seva prestació i que també rebran formació en competències transversals. 

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button