Que tothom hi participi !!

Avui diumenge a les 12 del migdia ens hem trobat a la Pista Poliesportiva del Parc de l’Aigua convocats per la Coordinadora d’Iniciativa Popular un grup de gent amb ganes d’impulsar accions  populars  per la via recreativa.

Aquestes iniciatives són bones en sí mateixes per un poble com el nostre: dispers territorialment en varis nuclis urbans molt desconnectats entre sí.

Ha estat molt important doncs s’ha fet un pas de gegant, mai millor dit, ja que una de les iniciatives més acceptades ha estat el de fer GEGANTS com altres pobles propers ja tenen des de fa temps.

Aquesta primera trobada ha estat  important (i això continuarà) perquè s'ha convidat a la participació salvant l’obstacle del refús del seu promotor. S’ha de participar, sigui qui sigui qui organitza, quan la causa i la finalitat és bona.

Només així, entre tots farem poble perquè ha estat el poble, en general, qui ha pres la iniciativa, qui demana i qui estira de la corda manifestant les seves inquietuds. No hem de deixar que caiguin en l’oblit.

El tresor de SQS és la gent amb ganes de fer coses.

Sant Quirze som tots !

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button