Corrupció

Fa unes  setmanes es va  gravar un tràiler d'un documental sobre la corrupció, juntament amb l'Albert Gadea, la Itziar Gonzàlez, l'ex-fiscal anticorrupció Giménez Villarejo i en Jaume Llansó (un altre represaliat per denunciar la corrupció, en aquest cas a Mataró).
El fet es que el tràiler i el projecte (on participen també a nivell d'experts altres persones molt conegudes com el Josep Ramoneda, la Victoria Camps o el Manuel Villoria) ja està penjat a Verkami , amb l'objectiu de buscar finançament a través del micromecenatge.
Us adjunto el link per si us animeu a fer alguna aportació, però sobretot el més important és que el mogueu.
La millor de les opcions seria finançar-lo amb l'aportació mínima però de moltíssima gent.
Aquest és el linkhttp://vkm.is/docucorrupcio
Tenim 40 dies perquè el tema sigui un èxit, però per això cal que el fenòmen sigui viral.
Ah! i tenen hastag a Twitter: #docuCorrupció

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button