Com dialogar?

Per una bona estona, un raconet de la Pista Poliesportiva del Parc de l'Aigua s'ha convertit en un petit teatre on hem pogut veure, viure i participar de la ben trobada història de la Júlia, una nena de 10 anys que com la majoria de nens i nenes d'aquesta edat,  ja volen ser cada cop més independent, tenen  les seves opinions i desigs... però quan  no es  comporten gaire bé,  la mare decideix posar-hi un límit.

Hem constatat que la  mancança de comunicació familiar fa que les coses es compliquin i tot plegat ens ha fet veure que no és fàcil establir un límit i mantenir-lo, que no en sabem prou a vegades, i també que sovint  anem massa enfeinats i no prestem prou atenció a la comunicació que hi ha d'haver-hi entre pares i fills...  Tot això i de quina manera ho podem fer, és el que ens han explicat els magnífics actors   Meritxell Ané, Judit Saula i Eduard Benito.

Hem tornat a casa amb noves idees de "Què dir després de dir NO" i  lo més important:  Com dialogar.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button